Galleri

LEHM Unika

Trædrejer // Kunsthåndværker

PRÆSENTATIONLIDT AF HVAD JEG LAVERUnikke

lamper


Det var lamperne det startede med. Efterhånden var hele huset fyldt op og jeg fortsatte med at producere. Nu sælger jeg af dem og tager gerne imod bestillinger fra kunder, der ønsker sig en helt speciel lampe. Jeg har brugt strudseæg, gamle ruller fra et tapettrykkeri, glasperler, bremseskiver, servietringe af messing og sølv, porcelænsklokker fra elmaster, granitsten, antikke gobelingarntrisser, golfbolde, tandhjul, armbånd og meget andet.

Siloer

en unik opbevaring


En smuk brugsgenstand til dit spisebord så salt, tandstikker og vitaminpiller

er lige ved hånden. Der er mange anvendelsesmulighede,r og så er der endelig fundet en, både pæn og praktisk, opbevaring af rondeller og vatpinde på badeværelset.


SøpindSkrin

og livets træ


Smukke drejede skrin og smykketræer, med inspiration fra naturens finurlige mønstre. Hvert skrin er unikt dekoreret med bejdse, ædelmetaller og udskæring med små bor. Brug det til at opbevare dine små skatte - eller kom salt i og sæt det på spisebordet, så du kan nyde synet hver dag.

Skåle og fade

sølv og læderKlassisk trædrejerarbejde kombineret med lædersyninger, hamret sølv, bejdse og udskæringer efter skabelon og i fri hånd.

Copyright LEHM Unika


LEHM Unika

Trædrejer // kunsthåndværker