Nyheder

LEHM Unika

Trædrejer // Kunsthåndværker

NYHEDER ...OM LØST OG FASTHovsa!

 

19. november 2018  \\ Galleriejer - i så ung en alder ...

 

Det viste sig, at efteråret blev en slags forår for mig. Jeg har længe drømt om at få mine trævarer ud til et større puplikum, men jeg har ikke kunne finde det rigtige forum.

Når jeg deltager på markeder,  er der omkostninger til transport, stand, overnatning og forplejning - foruden den tid det tager at pakke ned og stille op. Og pakke ned igen. Selv om det er min hobby er ikke helt tilfredsstillende, at afkastet ikke opvejer udgifterne. Jeg antog, at jeg ikke var den eneste kunsthåndværker med den udfordring, så jeg kontaktede nogen af dem jeg havde mødt til diverse markeder og luftede mine betragtninger. Dette resulterede meget hurtigt i så mange positive tilkendegivelser, at jeg "kom til" at tage springet ud i en ny tittel som galleri- og butiksejer. Lange vinteraftener i værkstedet og vinterhi på røsnæs må blive en anden gang.

 

Se mere om projektet på www.kordel.dk og på Facebook, hvor jeg løbende præsenterer alle udstillerne. Der er åbningsreception fredag den 30.november kokken 14-17. Kom forbi!

Ud i verden


1. oktober 2018  \\ Ud i verden og hjem til næsset.


Efteråret er igang og sæsonen for lange aftener i værkstedet venter forude. Inden jeg går endeligt i vinterhi på det skønne Røsnæs, tager jeg til designmarkedet Upcomers i Ålborg Kongres & Kultur Center den 6.-7. oktober. Her skal jeg skal udstille - og forhåbenligt sælge lidt - men jeg skal lige så meget opleve de andre udstilleres smukke og unikke varer. Kig forbi, Upcomers er en oplevelse!

Nyt design22. september 2018  \\ Ny hjemmeside - også på Facebook


Hjemmesiden har fået en make.over, men der mangler stadig mange billeder, så kontakt mig endelig, hvis du leder efter en helt særlig lampe eller skål..

Jeg har samtidig fået lavet en side på Facebook - det er vist der det sker - så hvis du benytter den slags sociale medier, må du meget gerne gå ind og "like" min side og lave en anmeldelse. Siden skulle gerne komme frem, hvis du søger på LEHM Unika. Du kan også trykke på det lille fine Facebook-ikon helt nederst på siden, eller trykke her

Copyright LEHM Unika


LEHM Unika

Trædrejer // kunsthåndværker